Gezocht: Stagiair IT-expert!

Kickstart jouw carrière bij RIVA-IT als Stagiair IT-expert! Ben jij derde- of vierdejaars student IT-expert (MBO niveau 4) en op zoek naar een inspirerende stage in de wereld van ICT? Dan hebben we een mooie plek voor jou!

Kickstart jouw carrière bij RIVA-IT als Stagiair IT-expert!

Ben jij derde- of vierdejaars student IT-expert (MBO niveau 4) en op zoek naar een inspirerende stage in de wereld van ICT? Dan hebben we een mooie plek voor jou!

Dit is jouw kans om ervaring op te doen in de ICT-dienstverlening en jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Op onze support-afdeling ga je aan de slag met uitdagende vraagstukken en leer je alle ins en outs van het vak. We bieden je de mogelijkheid om te groeien en te leren in een omgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat.

Wat kun je verwachten?

🏢 Fijne werkplek: Modern en voorzien van alles wat je nodig hebt. In de buurt van Eindhoven Airport.

💪 Teamwork: Een klein, hecht team dat jou ondersteunt en motiveert.

🍹Relaxte werksfeer: De juiste balans tussen lekker werken en plezier maken.

💻 Leenlaptop: Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn.

🗓 Startdatum: 2 september 2024.

 

Klaar om jouw passie voor IT om te zetten in praktijkervaring? We horen graag van je!
Neem contact met ons op via info@riva-it.nl of 040-303 1717.

INTERESSE OF EEN VRAAG?

Op onze contactpagina vind je verschillende manieren om ons te bereiken. Of je nu vragen hebt, ondersteuning nodig hebt of gewoon wilt kennismaken, we staan klaar om te luisteren en te helpen.

RIVA-IT BIEDT MEER!
BEKIJK HIER AL ONZE OPLOSSINGEN.

Een stabiele verbinding is van essentieel belang. RIVA-IT levert hoogwaardige internetverbindingen via glasvezel of koper, samen met hardware om naadloos te kunnen internetten via wifi of kabel.
Voor een vast bedrag per maand beschik je over je eigen hosted desktop werkomgeving die 24/7 beschikbaar is voor je organisatie. Middels Azure Virtual Desktop of RDS beschik je over
Naast je werkplekken en mailboxen heb je wellicht ook een website, domeinnamen en opslag. RIVA-IT ontzorgt als jouw Single Point of Contact door websites, domeinnamen en opslag over te nemen
Met managed security van RIVA-IT wordt jouw IT-omgeving beschermd tegen aanvallen zoals cryptolockers, malware of spam.
Microsoft 365 Microsoft 365 biedt overal toegang tot email, chat- en videovergaderingen, audio- en videogesprekken tussen gebruikers en online weergeven van uw agenda.
Altijd en overal toegang tot email, videovergaderingen, gedeeld bestandsbeheer en online agendabeheer met Office 365 en Microsoft Azure.

PARTNERS