<style>.lazy{display:none}</style>Wij zijn FD Gazelle 2023! - RIVA-IT B.V.

Wij zijn FD Gazelle 2023!

Met trots kondigen we aan dat RIVA-IT B.V. tot FD Gazelle 2023 is verkozen! Dit betekent dat we tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

Met trots kondigen we aan dat RIVA-IT B.V. tot FD Gazelle 2023 is verkozen! Dit betekent dat we tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren.

Een teamprestatie

We zijn natuurlijk super trots op deze mooie erkenning en dankbaar voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Zonder de dagelijkse inzet van ons team en zonder het vertrouwen van onze klanten en partners zou dit nooit mogelijk geweest zijn. Deze titel is een testament voor deze groei die we samen doorgemaakt hebben.

Wij kijken ernaar uit om samen verder stappen te zetten en nog meer gebruikers te ontzorgen in de ICT.

Over de FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. Daarin worden enkel bedrijven gekwalificeerd die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst.

INTERESSE OF EEN VRAAG?

Op onze contactpagina vind je verschillende manieren om ons te bereiken. Of je nu vragen hebt, ondersteuning nodig hebt of gewoon wilt kennismaken, we staan klaar om te luisteren en te helpen.

RIVA-IT BIEDT MEER!
BEKIJK HIER AL ONZE OPLOSSINGEN.

PARTNERS