ALLE ICT ONDER 1 DAK,
MET 1 VAST AANSPREEKPUNT.

Daar staan we voor.

RIVA-IT B.V.

Wij zijn een Managed Service Provider met de focus op cloud. Wij leveren maatwerkoplossingen aan onze klanten met RIVA WORX als totaalpakket voor het moderne werken.

WAT DOEN WIJ

RIVA-IT verzorgt alle automatiseringsbehoeften binnen het MKB. Dit door middel van het leveren van totaaloplossingen afgestemd op de bestaande en toekomstige wensen van onze klanten. In elke fase van automatiseringsoplossingen denken wij met u mee en kunnen wij u van dienst zijn, van oriëntatie-, concept-, ontwikkeling- tot implementatiefase en nazorg. Wij ontzorgen uw ICT omgeving, zodat u zich volledig kan richten op uw bedrijf.

OVER ONS

Wij geloven dat bedrijven en organisaties zich geen zorgen zouden hoeven maken over IT. Want hun dagelijkse business geeft al uitdagingen genoeg. We ontzorgen je volledig, zodat jij je kunt richten op zaken die echt belangrijk zijn. Steengoede dienstverlening en
producten aanbieden bijvoorbeeld.

WE ZORGEN GEWOON DAT ALLES WERKT.
ZO EENVOUDIG IS HET.

ONS DOEL

Bedrijfsprocessen bij onze klanten moeten soepel verlopen en naadloos aansluiten op de business. Wij zorgen hiervoor door effectieve inzet van ICT middelen, ongeacht de sector en grootte van de organisatie. Dat is waar we voor staan. Onze IT professionals hebben achtergronden in diverse sectoren om onze klanten op alle vlakken zo goed mogelijk te ondersteunen.

PARTNERS