<style>.lazy{display:none}</style>RIVA WORX™ - RIVA-IT B.V.

RIVA WORX™

Altijd en overal toegang tot email, videovergaderingen, gedeeld bestandsbeheer en online agendabeheer met Office 365 
en Microsoft Azure.

RIVA WORX™: ONZE ONLINE WERKPLEK.

ALTIJD EN OVERal beschikbaar, eenvoudig in gebruik, 100% veilig.

Voor een vast bedrag per maand beschik je over een cloud based werkomgeving die 24/7 beschikbaar is voor jouw organisatie.


Maar we gaan verder dan alleen het aanbieden van een digitale werkplek. ICT moet jouw specifieke bedrijfsprocessen ondersteunen, en daar denken we graag in mee. Wij pakken proactief de regie zodat jij je kunt richten op jouw primaire activiteiten.

En als er iets verandert? Dan zijn we er ook. Denk aan een skilled servicedesk, support op het lokale netwerk, verbindingen of wifi netwerk. We zorgen ervoor.

Boost jouw business.

Alles in één beveiligde en beheerde werkplek.

01

Ultiem beveiligd

Profiteer van onze jarenlange ervaring met het beveiligen van onze Microsoft 365-omgevingen aan de hand van onze Security Baselines, die gebaseerd zijn op de best practices van Microsoft en de beveiligingswereld.

02

Eén centraal dashboard

RIVA Worx™ combineert SaaS-applicaties en legacy applicaties die lokaal of vanaf een server gebruikt worden in één innovatief dashboard. Zo hoeven jouw collega's niet na te denken over de achterliggende techniek.

03

Door ons beheerd

RIVA-IT heeft Worx™ zo ingericht dat wij op afstand jouw medewerkers kunnen helpen met vragen - maar ook met regulier onderhoud en updates. Zo ontzorgen we jullie, terwijl jullie doen waar jullie goed in zijn.

Écht goede beveiliging

Daar steken wij onze hand voor in het vuur. Door slimme tools in te zetten durven we te stellen dat we onze klanten goed beveiligen. Onze ISO27001 en NEN7510 (audit gepland)-certificeringen zijn daar een testament voor. Zo hebben al onze RIVA Worx™-klanten meervoudige verificatie, BitLocker en versleutelde back-ups.

Betrokken medewerkers

Wij helpen jouw collega’s graag om optimaal met RIVA Worx™ te werken. Daarom zetten wij proactief adoptie en begeleiding in om jouw collega’s te laten wennen aan het nieuwe systeem. Dat doen we volgens een vast programma dat we afstemmen op jullie wensen en eisen. Zo stellen we Persona’s op en zoeken we ambassadeurs in jullie organisatie die mee draagvlak creëeren om de nieuwe werkplek te omarmen.

Eerst zien, dan geloven

Wij zijn al van onze werkplek overtuigd. Nu jullie nog! Daarom komen we graag eens langs met een demo-opstelling om te laten zien wat er nu zo gaaf is aan onze werkplek – en wat ons anders maakt dan alle andere MSP’s. Want een live demo zegt uiteraard meer dan 1000 woorden.

Waarom RIVA Worx™?

RIVA-IT focust zich op Microsoft 365, Azure en Intune. Wij zijn experts in het implementeren van het Moderne Werken, en implementeren maandelijks nieuwe omgevingen. Onze Baselines worden continu bijgewerkt zodat de nieuwste features en beveiligingsupdates in jouw omgeving beschikbaar zijn – ook als je al langer klant bij ons bent.

Wij ontzorgen volledig in de ondersteuning van jouw gebruikers en het beheren van jullie omgeving. Zelf omschrijven we ons als jullie externe interne IT-afdeling. Zo helpen we collega’s met eerste en tweedelijns vragen, hebben we een vast contactpersoon en monitoren we de gehele omgeving continu.

Wij begrijpen dat je graag bij één partij zit. Daarom leveren we een breed scala aan diensten waarmee we de hele IT-omgeving, van connectivity tot telefonie, in beheer kunnen nemen. Dat doen we met bestaande hardware, of we plaatsen nieuwe hardware wanneer dat nodig is – en alleen als dat echt nodig is. Nog een voordeel: wij leveren de hardware en nemen het garantiebeheer voor je over, zodat je zelf geen serienummers, garantiebonnen of andere betaalbewijzen hoeft bij te houden.

RIVA-IT hecht veel waarde aan informatiebeveiliging: dat zit echt in ons DNA. Daarom is RIVA-IT ISO27001- en NEN7510-gecertificeerd. Daarmee tonen we aan dat we ons inzetten om onze klanten goed te beveiligen voor huidige maar ook toekomstige dreigingen. Meer informatie over informatiebeveiliging bij RIVA-IT? Klik hier!

Vraag nu een gratis demo aan!

Laat je mailadres of telefoonnummer achter om een gratis demonstratie bij jou op locatie in te plannen. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

INTERESSE OF EEN VRAAG?

Op onze contactpagina vind je verschillende manieren om ons te bereiken. Of je nu vragen hebt, ondersteuning nodig hebt of gewoon wilt kennismaken, we staan klaar om te luisteren en te helpen.

RIVA-IT BIEDT MEER!
BEKIJK HIER AL ONZE OPLOSSINGEN.

PARTNERS