<style>.lazy{display:none}</style>Werkplekbeheer en device management - RIVA-IT B.V.

Werkplekbeheer en device management

De wereld van IT is dynamisch. 
Wij beheren uw werkplekken en devices zodat ze altijd zijn voorzien van de laatste updates en beveiligingspatches.

Bij RIVA-IT transformeren we de digitale werkplekervaring. Ons geavanceerde werkplekbeheer is ontworpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: uw kernactiviteiten. Met onze deskundige beheerservice bieden wij een veilige, flexibele en efficiënte omgeving waar uw medewerkers, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken, moeiteloos toegang hebben tot alle bedrijfsresources die ze nodig hebben.

Veiligheid en Flexibiliteit met Microsoft Intune
Wij maken gebruik van Microsoft Intune, onderdeel van Microsoft’s Endpoint Manager, om een cloudgebaseerd, veilig beheer van mobiele apparaten en applicaties te garanderen. Hierdoor kunnen wij apparaten veilig configureren, bedrijfsgegevens beschermen en zorgen dat alle apparaten aan uw beveiligingsbeleid voldoen. Van het op afstand installeren en beheren van applicaties tot het toepassen van veiligheidsbeleid, Intune staat centraal in onze belofte om uw medewerkers veilige toegang tot bedrijfsapplicaties en -data te bieden, waar ze ook zijn.

Proactief Beheer met RMM
Onze Remote Monitoring and Management (RMM) software stelt ons in staat om uw netwerkapparaten, computers en software proactief te monitoren en te beheren. Dit betekent dat we potentiële problemen kunnen identificeren en oplossen voordat ze uw bedrijfsvoering verstoren. Met onze RMM-tools bieden wij op afstand ondersteuning, voeren wij updates uit, en houden wij de gezondheid van uw systemen en de veiligheid tegen bedreigingen in real-time in de gaten.

Up-to-date met Patch Management
Ons gestructureerde patch management proces zorgt ervoor dat alle systemen en software altijd up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingspatches en updates. Dit beschermt uw digitale werkomgeving tegen bekende kwetsbaarheden en cyberdreigingen, en zorgt ervoor dat patches snel en zonder onderbreking van de werkzaamheden worden uitgerold.

24/7 Ondersteuning en Strikte Beveiliging
Bij RIVA-IT bieden we rond-de-klok ondersteuning om te zorgen dat eventuele problemen onmiddellijk worden aangepakt. Onze strikte beveiligingsmaatregelen beschermen de digitale werkomgeving van uw medewerkers tegen zowel interne als externe bedreigingen. U kunt erop vertrouwen dat uw IT-infrastructuur in professionele handen is, zodat u zich kunt richten op het laten groeien van uw bedrijf.

Ontdek vandaag nog hoe RIVA-IT uw digitale werkplek kan transformeren en u een zorgeloze digitale ervaring kan bieden die uw bedrijf vooruit helpt.

INTERESSE OF EEN VRAAG?

Op onze contactpagina vind je verschillende manieren om ons te bereiken. Of je nu vragen hebt, ondersteuning nodig hebt of gewoon wilt kennismaken, we staan klaar om te luisteren en te helpen.

RIVA-IT BIEDT MEER!
BEKIJK HIER AL ONZE OPLOSSINGEN.

PARTNERS