<style>.lazy{display:none}</style>Werken bij - RIVA-IT B.V.

WERKEN BIJ RIVA-IT.

Werken in de IT? Kom werken bij RIVA-IT!

Wij ontwerpen, bouwen en beheren Moderne Werkplek-omgevingen voor onze klanten in het MKB(+) en zorg- en lokale overheidsinstellingen. Ons team bestaat uit jonge mensen met passie voor IT die het leuk vinden om in een klein team grote projecten op te leveren.

Voor onze Moderne Werkplek werken wij onder andere met Microsoft 365, Azure, Intune, Sophos, Fortinet en Workspace 365. Wij combineren deze producten tot één geheel voor onze eindklant, waarna zij een state-of-the-art Moderne Werkplek hebben die schaalbaar, up-to-date, beheersbaar en betrouwbaar is.

Gezellige werksfeer

Thuiskomen op je werk vinden we belangrijk. Daarom lunchen we samen, gaan we vaak een stukje wandelen en drinken we na werktijd nog een drankje na.

Flexibel en hybride werken

Werk flexibel op ons kantoor en tot 40% van je tijd vanuit huis. Wil je op tijd thuis zijn voor de kinderen? Onze werktijden zijn flexibel.

Doorgroeien

Doorgroeien is voor jou én voor ons belangrijk. Stel jouw ontwikkelplan samen en ontwikkel jouw technische- en persoonlijke skills op je eigen manier.

Goed geregeld

Op zoek naar zekerheid? Wij ook. Wij geloven in de lange termijn en daarom krijg je bij ons een jaarcontract met zicht op vaste aanstelling.

ONZE VACATURES

Ben jij op zoek naar een leuke stage in de ICT? Bij RIVA-IT hebben we geregeld stageplekken beschikbaar voor derde-...

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te zetten in jouw IT loopbaan? Je hebt al wat ervaring kunnen opdoen, bijvoorbeeld...

Bij RIVA-IT word je meegenomen in de verschillende Cloud Engineer taken middels cursussen en trainingen. Daarnaast heb je een team van 6 à...

OVER ONS

Wij geloven dat bedrijven en organisaties zich geen zorgen zouden hoeven maken over IT. Want hun dagelijkse business geeft al uitdagingen genoeg. We ontzorgen je volledig, zodat jij je kunt richten op zaken die echt belangrijk zijn. Steengoede dienstverlening en
producten aanbieden bijvoorbeeld.